betingelser


ved køb på Specialdays webshop har du accepteret nedenstående betingelser.

returret

hos specialday er vi stolte af vores produkter. og er du ikke glad, er vi ikke glade. derfor yder vi altid en måneds fuld returret på køb fra vores webshop, gældende fra den dag du har modtaget dine varer.
ønsker du at gøre brug af returretten, skal du blot vedlægge en seddel med dit navn og ordrenummer og sende pakken til:
specialday
garage No. 8
skovvej 8C
2930 klampenborg
danmark
mærk.: returnering
varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen, hvis det fulde beløb ønskes retur. returvarer skal returneres med folie altså i original emballage. defekte eller beskadigede varer skal ikke returneres med folie
(se 'reklamation').
returneringen af varer sker for egen regning og eget ansvar. vi anbefaler, at du sender retur som pakke, hvor der er forsikring og mulighed for 'track and trace'.
der kan ikke returneres eller ombyttes i fysiske butikker, da der er tale om forskellige juridiske enheder.
når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. vi tilbagebetaler til det kreditkort, som varerne er betalt med.

reklamation

alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for 2 år efter købet.
reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af en reklamation, når reklamationen er berettiget. ved reklamation, fejl og mangler eller udebleven leverance kontakt venligst kundeservice på hello@specialday.dk
reklamationer skal sendes til:
specialday
garage No. 8

skovvej 8C
2930 klampenborg
danmark
Mærk.: reklamation
når du returnerer varen, bedes du vedlægge kopi af faktura, hvorpå du skriver, hvad der reklameres over. du kan som forbruger kræve en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over. dette forudsætter, at reklamationen er berettiget, samt at ombytningen ikke medfører urimelige omkostninger for specialday.

kvalitet og farver

vi kan ikke garantere dig for, at farverne, du ser på din skærm, matcher 100% farverne på vores produkter. dette afhænger af farveopsætningen på din computer og din skærmopløsning. 

betaling

vi accepterer visa, eurocard, mastercard og american express samt mobilepay. det fulde beløb trækkes fra din konto, når varerne afsendes. alle priser er inkl. 25% moms. fragt er gratis ved køb over dkk 300.

bestillinger til lande uden for EU kan være underlagt moms, importtold og/eller skatter, der opkræves, når din pakke når dit land. specialday sender din pakke i henhold til Incoterm Delivered Duty Unpaid (DDU), hvilket betyder, at vi ikke opkræver moms, afgifter og/eller skatter på ordrer til lande uden for EU, og vi kan ikke forudsige, hvad dine særlige afgifter kan være. hvis du pådrager dig sådanne ekstra gebyrer, skal de betales, for at din pakke kan udleveres af tolden. kontakt dit lokale toldkontor for mere information.

levering

dine varer vil blive afsendt inden for 2 hverdage, fra da du placerede din ordre. når din ordre er registreret, modtager du via mail en ordrebekræftelse. så snart din pakke er afsendt, bliver du også orienteret herom via mail, og du har mulighed for at tracke din pakke.

leveringspriser

danmark

dkk 29     GRATIS v. køb over fkk 300

skandinavien

dkk 95

alle EU lande

dkk 112

usa og canada

dkk 165

resten af verden

dkk 300

leveringstid

alle EU lande 

dage 4-6

resten af verden   

dage 4-10

kontakt kundeservice

hvis nogen spørgsmål så kontakt os på hello@specialday.dk