anmeldelser og udtalelser

Barnets bog - mine første år fra specialday - anmeldelser

babyHelp.dk 

barnets bog guide.

...uanset om familien består af mor, far og børn eller om der måske er tale om en regnbuefamilie, alenemor eller andre mere atypiske familiekonstellationer, kan ‘Mine første år’ benyttes. Siderne om mor og far kan nemlig skiftes ud i album-versionen af bogen, så den passer perfekt til lige nøjagtigt den måde, barnets familie er sat sammen på.

anne sofie, kunde hos pixizoo

… en rigtig fin og god bog at lave til sit barn. jeg er rigtig glad for, at jeg takkede ja til at teste bogen, for jeg ville ikke selv have fundet på at købe eller ønske mig bogen, da jeg har tænkt om mig selv, at “det er jeg ikke kreativ nok til”. men jeg vil varmt anbefale denne mindebog til alle, der venter sig, og jeg synes, det er en klar fordel at få bogen i løbet af graviditeten, så man kan beskrive de forskellige stadier, mens de er i frisk erindring. det er rigtig fedt, at man kan indsætte billeder alle steder fra de forskellige stadier, og det er en stor hjælp til kreativiteten, at man bliver guidet til at beskrive mange ting, som jeg i hvert fald ikke selv var kommet i tanke om.

hvis man er en meget kreativ type, som elsker at tage billeder og udtænke kreative motiver osv., så er babys minder & gemmer kort et sikkert hit. de er flotte med gode farver og tegninger, og der er kort til alle begivenheder.

- om mine første år - minder & gemmer - special edition og babys minder & gemmer kort

 

sofie hammer

"jeg har aldrig været god til det der med at skrive sjove små detaljer ned og når børnene hver især har gjort "en første ting". jeg prøvede lidt med fay i en notes bog, men glemte det ofte og med knud har jeg kun lige nået at skrive et par noter på telefonen. jeg tænker tit, at NU skal det være, at jeg gør noget ved det og få lavet de der minde bøger. for hvor hyggeligt ville det ikke være, at kunne slå op i den, når de bliver ældre og kunne se og læse tilbage på store som små milepæle. så nu skal det altså være, med bøgerne i hus fra SPECIALDAY CPH, kan jeg endelig på en nem og overskuelig måde holde styr på hvert barn og deres individuelle udvikling og små sjove historier igennem livet. Derudover er der plads til at sætte billeder ind og dette er noget jeg også længe har ønsket, så vi ikke kun har billederne liggende digitalt...." (læs hele blogindlægget her)

 

testfamilien

en del af vores bøger er blevet testet i samarbejde med testfamilien.dk

læs anmeldelserne fra rikke, heidi, camilla, mette og nina lige her

 

@sonomaseven

en perfekt bog til (dig selv og) dit barn, som gave til babyshower eller som dåbsgave.

- om min barndom

 

@goldenghetto

den fineste bog (både visuelt og i særdeleshed tekstmæssigt) er landet her i ghettoen - fantastisk julegaveidé til frøknernes farmor, hvis man altså kan vente ... her får hun den allerede i morgen 💛👵🏻 i bogen kan hun udfylde informationer, tanker og fortællinger og indsætte billeder fra sit liv og så efterfølgende forære barnebarnet bogen. en smuk måde at lære sine bedsteforældre på ❤️ den findes også i andre udgaver til mormor, morfar osv.

- om farmor - minder & gemmer

 

@acieagurk

…måske en dag, når min lille cornichon er blevet voksen og måske endda selv venter sig, vil hun sætte pris på, at læse sin mors tanker. og se billeder. og den slags. og hvem ved, hvor internettet og denne lille e-plet, befinder sig til den tid?!

jeg tænker også, at det er en hyggelig idé til en evt babyshower eller barselsgave – den slags er så svære at finde på ellers!

- om mine første år - minder & gemmer - special edition

 

@septemberedit

når du får børn, bliver du pludselig meget bevidst om hvor hurtigt tiden går. Det kan godt være du syntes den også gik hurtigt inden, men når du får børn, har du et fysisk bevis foran dig. bare de seneste 7 måneder, har jeg set ændringer i xarlas udvikling, dag for dag. det er fantastisk og en smule skræmmende på samme tid. jeg får lyst til at dokumentere alt, i tilfælde af at jeg skulle glemme noget. specialday er et dansk firma der laver de mest magiske bøger, hvor du kan dokumentere alle de helt specielle øjeblikke, både i skrift og billeder.

jeg har købt bogen “mine første år”, men de har også lavet nogle fine bøger til bedsteforældrene. Vi gav en hver til carlas farmor og farfar og fortalte dem at det var en gave der skulle returneres. hvornår, er helt op til dem. i bogen har de mulighed for at fortælle hvordan de mødtes, om deres rejser, sjove historier og gode råd om livet de gerne vil videregive til carla. Jeg syntes det var sådan en fin ting for dem at udfylde og for carla at få. måske får hun den når hun er 8 eller 18, hvem ved? det er helt op til dem,  hvornår den “special day” skal være. - caroline birk bahrenscheer

- om mine første år - minder & gemmer - special edition samt farfar - minder & gemmer

 

www.babygear.dk

genial opbygning gør den til markedets bedste bog

- om mine første år - minder & gemmer - album

 

den helt perfekte bog

den indeholder en masse sider, som kan hjælpe en med at få skrevet de små ting ned, men også plads til at klistre billeder på. opdelt så det er overskueligt og hyggeligt. prisen på tilbud herinde er helt i orden, det billigste jeg har fundet mig frem til. i mine øjne er bogen også den helt perfekte barsels gave, jeg har i hvert fald købt en til en veninde. - sanne, kunde hos babygear.dk

 

kunde - sanne

selvom bogen ikke handler så meget om graviditeten, synes jeg det er en god ide at starte ud, mens man er gravid og har tiden til at udfylde de første sider, og danne sig et overblik over hvad der er vigtigt, og hvad man skal bide mærke i. jeg ville ikke selv tænke over hvad der var af overskrifter på fødselsdagen, eller hvilke film og serier, der blev vist. nu ved jeg at det bliver aktuelt at skrive ned, og jeg synes det er en sjov ting at kunne se tilbage på sammen med barnet. jeg har selv ingen ide om hvordan vejret var, hvilke film, der gik, og hvad der skete i samfundet, den dag jeg blev født. 


jeg kan godt lide at bogen er inddelt i emner for overskuelighedens skyld, og det er rigtig fint at hver fane har en lomme til at gemme ting i. det er bestemt en fordel at bogen er lavet med ringbind med muligheden for at kunne udvide. jeg har selv gjort brug af, at man kan lave den ekstra personlig ved at sætte flere sider ind, som jeg har udfyldt med en graviditetsdagbog. det er en sjov bog at have, både for forældre og på sigt for barnet, og det varer længe, før man er færdig med at udfylde den. generelt er det en rigtig god bog, som jeg vil anbefale til andre.

- om mine første år - minder & gemmer - album

 

nicoline

jeg elsker denne bog. købte den til min søn som kom til verden i 2014 og skriver stadig i den med forskellige milestones.

grundet til at den ikke får den sidste stjerne er stamtræet, da min mand kommer fra en skilsmissefamilie blev jeg nød til at lave rubrikker selv da den er lavet kun til biologiske familiemedlemmer men vil ikke skuffe nogle, og de er lige så meget min søns familie som de biologiske.

ellers er det en bog jeg kun kan anbefalede og skal også have den til 2eren

- om mine første år - minder & gemmer - album

 

@detbedstejegved


der findes mange typer af disse bøger på markedet, men denne er uden tvivl den fineste. virkelig! layoutet, udformningen som et ringbind og indholdssiderne er lige i skabet. jeg er helt vild med alle de små finurlige tegninger, som pryder både omslag og indholdssider.

- om min barndom

 

siff norman jensen

lui har også “mine første år” og vi er så glade for den. den kan virkelig anbefales. r eså vild med at der kan tilføjes ekstra sider efter behov.

- om mine første år - minder & gemmer - album

 

camilla

sød babybog - meget tilfreds.

 

www.modregrupper.dk

- om mine første år - minder & gemmer - album

denne barnets bog er blandt mange mødres favorit. den er opbygget som et ringbind, så du indsætte sider, fotolommer og meget andet. dette gør, at den er virkelig fleksibel, og du har mulighed for at gøre den ekstra personlig. i bogen finder du i forvejen familietræ, sider om barnedåb, sider om fødselsdage, sider om vuggestue og børnehave – ja endda en del sider omkring graviditeten. desuden er den farverig med en masse skønne illustrationer, og den fås ovenikøbet i flere farver. den dækker helt fra din graviditet og til dit barns 7 års fødselsdag med intet mindre end 118 sider.

fordele:

 • - du kan selv sammensætte og justere denne barnets bog i forhold til dine ønsker.
 • - den er fyldestgørende omkring emner – alle små detaljer er med, og intet er udeladt.
 • - der er masse plads til gemmer som f.eks. vandrejournal, vaccinationskort mm.
 • - indeholder gode guidende sætninger til det, du skal skrive
 • - du kan købe tillægssider og fotolommer, hvis du har brug for mere plads.
 • - denne barnets bog indeholder mange søde illustrationer på hver side.
 • - rigtig sejt design til børn med flotte farver.
 • - holdbar til mange års skriverier og læsning.
 • - kan fås i forskellige farver til piger og drenge.

 

(mine første år - minder og gemmer - bog)

denne barnets bog minder en del om ovennævnte. den er dog ikke indrettet som en ringbind, men i stedet som en bog med hardcover. derfor kan du ikke tilføje sider eller fotolommer. den er dog fyldt med mange tomme sider, så du har plads til at fylde lidt billeder i. derfor kan den stadig blive personlig. ligesom ovennævnte bog finder du mange sider omkring barnedåb, fødselsdage, graviditet og meget andet. der er også et familietræ. den dækker helt fra graviditeten og til dit barns 7 års fødselsdag. Kort sagt: en mere minimalistisk udgave af bogen ovenover men stadig med mange sider – nemlig 112.

fordele:

 • - indeholder gode guidende sætninger til det, du skal skrive.
 • - den indeholder mange søde illustrationer på hver side.
 • - rigtig sejt design til børn – uden at være for ”baby’et”.
 • - den passer fint ind i enhver bogreol i stuen.
 • - den er rigtig god i forhold til prisen.
 • - denne barnets bog er en del mindre end ovennævnte – men også meget mere handy.

 

(mine barndom)

hvor mange – og langt de fleste – versioner og typer af barnets bog fokuserer på babytiden, er der kommet et nyere alternativ. i denne bog er der nemlig ikke fokuseret på babytiden – men derimod hele barndommen. du kommer kortvarigt hen over emner som fødsel og det første år. efter det vil det hovedsageligt dreje sig om dit barns udvikling fra 1 – års alderen til 15 – års alderen. bogen er opbygget som et ringbind, og du kan selv tilføje sider og fotolommer, som du har lyst. der er dog i forvejen masser af plads at fylde ud på – den indeholder nemlig intet mindre end 180 sider! det er dog tydeligt, at bogen mest er designet til, at barnet selv skal udfylde med tiden. men jo ældre de bliver, jo mere kan de også selv, og du kan sagtens udfylde indtil.

fordele:

 • - et fantastisk godt supplement til at fortælle om hele barndommen og ikke kun babytiden.
 • - hvis du har valgt ovenstående bog: mine første år – minder og gemmer, passer bøgerne perfekt sammen, og du kan se det som værende en serie.
 • - fyldestgørende fortælling om hele barndommen!
 • - stor fleksibilitet og mulighed for at gøre den meget personlig.
 • - du kan købe tillægssider og fotolommer, hvis du har brug for mere plads.
 • - den er fyldestgørende omkring emner – alle små detaljer er med, og intet er udeladt.
 • - der er masse plads til gemmer som f.eks. tegninger, billeder og andre gemmer.
 • - indeholder gode guideende sætninger til det, du skal skrive.
 • - holdbar til mange års skriverier og læsning.
 • - unisex farve og design, som passer både til drenge og piger – samt ungdomsårene.

 

amanda bakkan

super sød og sjov bog til at fange og skrive alt ned fra barnets første år!

 

nathalie

overraskende god - jeg var lidt i tvivl om jeg skulle vælge albummet eller denne bog. men denne bog indeholder alt der er værd at skrive i en barnets bog. der er fint plads til at sætte billeder og lign ind. jeg er meget tilfreds.

- om mine første år - minder & gemmer - bog

 

louise

jeg bruger selv mine første år, og synes den er fantastisk.

bedsteforældrene er også godt igang med at skrive i deres bøger.. man skal helt sikkert overveje at vælge dem..

- om mormor - minder & gemmer

 

camilla kristiansen

vi har brugt den til mormor. ungerne synes det er hyggeligt og sjovt, og så kan de have nogle hygge timer med mormor. jeg synes det kunne være en god ide og lave en til konfirmation.

- om mormor - minder & gemmer

 

@shennabyshenna

jeg var længe på udkig efter den bedste bog til min lille guldklump når hun kommer til verden. jeg søgte personligt efter en bog der var systematisk og som ville se pæn ud på bogreolen.

jeg synes selv jeg har fundet den bedste  nemlig bogen fra specialday “mine første år”.

bogen kan findes i to farver og den er simpelthen så fin. den er udformet som et ringbind og du skal derfor være opmærksom på, at bogen fylder lidt mere end de andre.

bogen er virkelig den ultimative babyshower gave.

den er som skrevet ovenfor opbygget som et ringbind, så du kan indsætte sider, fotolommer og meget andet. dette gør, at den er virkelig fleksibel, og du har mulighed for at gøre den ekstra personlig. i bogen finder du i familietræ, sider om barnedåb, sider om fødselsdage, sider om vuggestue og børnehave – ja endda en del sider omkring graviditeten. desuden er den farverig med en masse skønne illustrationer. bogen kan bruges helt til barnets 7. år.

den er ligeledes opbygget således, at du kan indsætte scanningsbilleder, vaccinationskort samt barnets tegninger hen ad vejen.

jeg vil dog råde dig til at købe nogle plastlommer til, som med lethed kan kobles ind i bogen.

så hvis du søger efter en bog som kan samle alle barnets minder og holde alle minderne intakte hen ad vejen så er denne bog den rette for dig 

bogen er lidt dyrere end de andre men jeg synes virkelig den er alle pengene værd.

- om mine første år - minder & gemmer - album

 

www.startpakke.com

”mine første år” – minder og gemmer

denne udgave fra specialday er lavet i en version af ringbind. bogen er inddelt efter min fødsel, den første tid, min udvikling og festligheder og gemmer. der er ud fra hvert emne mulighed for at skrive tekster, indsætte billeder og udklip. det kan blandt andet være scanningsbilleder, tanker og følelserne før og efter barnet er kommet til verden. altså tanker og minder fra graviditeten, fødslen, barnedåben og hele barnets udvikling i den første tid. bogen har flere små lommer hvor det er muligt at gemme barnets første hårlok, tegninger, vaccinationskort, hilsner og meget mere. super hyggeligt at kunne gemme alle minderne et sted så alle de vigtige begivenheder bliver husket. det er ligeledes muligt at tilkøbe ekstra sider til tekst samt fotolommer. 

- om mine første år - minder & gemmer - album

 

pixizoo.dk

rigtig fin bog med mulighed for at notere mange forksellige ting. det vigtigste for os var, at barnets bog kunne hjælpe os til at skrive de ting ned, som man ikke tænker over i hverdagen som noget stort, før det går op for én, at det er forbi, lige fra graviditetens detaljer til fødsel, og helt ned til yndlingslegetøj, livretter, højde, vægt og meget mere.

- anne sørensen, 15.05.2018, om mine første år - minder & gemmer - album

 

rigtig fin bog, med guld på siden. der kan skrives i den, op til 7-års alderen. stamtavle, tabte tænker, hvordan mor og far mødtes, om graviditeten, første gang jeg..., min første jul, min første fødselsdag, min første ferie, min første tid, dagpleje/vuggestue, børnehave, navne mor og far snakkede om, mor og fars notater, barnedåb/navngivning, den dag jeg blev født osv! der er mange sider og god plads til at skrive. flot bog. enkelt design.

- christina, 14.07.18, om 

mine første år - minder & gemmer - special edition

 

omtale

Babyhelp.dk - 2020

Mormedbonus.dk - 15. december 2018

Bo Bedre - 25. oktober 2018

Sofie Hammer - 27. september 2018

Gabriella Holm - 18. juli 2018

Septemberedit - 15. juli 2018

Susan Østdahl - 9. juli 2018

Irina The Diva- 30. januar 2018

Guldlog - 25. oktober 2017

Acie - 17. september 2017

Acie - 28. august 2017

Tanyesha_ - 11. juli 2017

Amalie Szigethy - 11. juni 2017

Isabel Christensen - 10. juni 2017

Tanyesha_ - 7. juni 2017

Shenna by Shenna - 27. januar 2017

Little Kin Journal - 5. januar 2017

Boligmagasinet - 27. december 2016

AMM Blog - 20. december 2016

The Insider by Rikke May - 18. november 2016

Katrine Lund Løje - 11. august 2016

Sonomaseven - 27. april 2016

The Insider by Rikke May - 06. februar 2016

Det bedste jeg ved... - 26. januar 2016

Karmamilli - 12. januar 2016

Mamamaruska - 8. december 2015

Det bedste jeg ved... - 13. november 2015

Barneguiden.dk - 17. februar 2015

tikkie_adelie

Goldenghetto

Femina - 1. december 2014

MuttiMutti - 12. november 2014

Tvillingernesmor.dk - 18. oktober 2014

Women's Wall - 2014

Babybusiness.dk - 22. juli 2013

Guldlog - 20. januar 2013

Womenswall