minder & gemmer nr. 4

minder & gemmer nr. 4

 

- Navn, alder?

Matilde Andersen, 27 år


- Beskriv din familie: 

Jeg har en dejlig kæreste, som jeg har været sammen med i lidt mere end 5 år. Vi venter nu vores første barn - en lille pige der gerne skulle melde sin ankomst indenfor 1-2 uger. De seneste 4 år har vi dog kunnet teste forældrerollen lidt med vores dejlige lille hund, Eddie, som mere mere eller mindre også er et lille familiemedlem i vores øjne :-)


- Beskriv dit arbejde/virke? Hvordan ser din arbejdsmæssige hverdag ud?

Til daglig arbejder jeg som salgs- og marketingchef i en biografkæde. At have ansvaret for flere biografer på tværs af Danmark gør, at mine dage sjældent er ens. Jeg elsker den afveksling arbejdet tilbyder og nyder at sidde med strategisk planlægning, der altid er forskellig fra biograf til biograf grundet diversitet i geografien og demografien.

 

- Hvad er du optaget af for tiden?

I disse dage tøffer jeg rundt derhjemme på barsel. Det meste af min tid går derfor med de sidste babyforberedelser. Jeg er meget struktureret anlagt og har selvfølgelig lavet en hel to-do-liste, jeg gerne ser, at jeg kan nå igennem inden vores lille pige melder sin ankomst.

- Hvornår grinede du sidst sammen med din familie/børn? 

Da min kæreste (2 uger før termin) spørg, om det er vores mange stofbleer, han snart skal skifte vores datter med - det hedder jo bleer?

Godt han er lærenem...

- På hvilke måder har livet ændret sig efter at du er blevet mor?

Jeg har desværre først termin om en uge, hvorfor dét er en erfaring, jeg har til gode lidt endnu. Men bare det at være gravid og snart være mor, har fået mig til at se helt anderledes på mange ting. Man falder automatisk til ro og begynder at prioritere helt anderledes!
 

- Hvad har det positive for dig været ved at udfylde en barnets bog?

Min mor har i sin tid udfyldt en bog til både mig og mine søskende, hvilket vi alle har sat rigtig stor pris på - specielt da vi blev ældre. Jeg var derfor aldrig i tvivl om, at det også var en ting, jeg rigtig gerne ville prioritere at lave til vores barn / børn. Det er skønne minder, som man aldrig kan blive træt af at tænke tilbage på.

- Hvad er årsagen til at du valgte en Specialday barnets bog?

Bogen har et virkelig flot design i farver, der gør bogen helt dekorativ at have stående fremme. Derudover tiltalte det mig meget, at det var en bog med ringbind, da det muliggør, at man kan klippe og klistre ting ind samt vedlægge plasticlommer med diverse minder og stadig kunne lukke bogen.

- Hvad er din yndlings-side i bogen?

Jeg har stadig en masse sider at se frem til at udfylde. Men indtil videre har jeg hygget mig ret meget med at udfylde ‘Mor og far fortæller om graviditeten’ samt ‘Mor og far’ afsnittet helt først. Der var noget hyggeligt ved at skulle sidde og tænke tilbage på dengang man mødtes og skrive den lille historie ned.

- Hvad er dit yndlings-minde i din egen barnets bog?

De gamle avisudklip min mor har gemt, da hele landet skrev om min fødsel / ankomst til verden :-) Min mor og hendes søster (min moster) havde termin samme dag, og de begge endte med at føde på selve terminsdatoen, som tilfældigvis også var min mormors 50 års fødselsdag. Det var derfor en yderst begivenhedsrig dag, som SE og HØR, Familie Journalen mfl. trykkede på forsiden.

- Udfylder far også i barnets bog (hvorfor/hvorfor ikke)?

Han er kommet med lidt input undervejs, men har desværre ikke samme kreative interesse (og tålmodighed), hvorfor bogen primært er blevet udfyldt af undertegnet indtil videre.

- Hvad er dit bedste råd til at komme i gang med at udfylde sin barnets bog?

Jeg har ikke haft svært ved at prioritere tid til det, da jeg sørger for at hygge mig med det - lav en kop kaffe, sæt noget god musik på og print en masse dejlige billeder, som man kan tage udgangspunkt i. Så kommer lysten helt automatisk til at forevige de mange minder!

 

 

 

tilbage