minder & gemmer nr. 2

minder & gemmer nr. 2

 

- Hvad er dit bedste råd til at komme i gang med at udfylde sin barnets bog?


Afsæt tiden til at udfylde den. Måske hver 14. dag i starten og herefter en gang om måneden. Det behøver ikke være flere timer. Hvis man undervejs har noteret datoer og stikord, så går det hurtigt. 


- Hvad er årsagen til at du valgte en Specialday version af barnets bog? 

Helt overfladisk er den virkelig pæn og lækker, men så rummer den også spørgsmål, som jeg måske ikke selv havde tænkt at svare på. 


- Hvad er dit yndlingsminde i din barnets bog?

"De første dage hjemme” Alle ord og billeder er fyldt med så ny og stærk kærlighed. 


- Hvad laver du?

Jeg er på barsel og hjemme med begge mine piger. 


- Hvornår finder du tiden til at udfylde din bog?

I løbet af min første graviditet brugte jeg lang tid på at udfylde og nusse med bogen. Jeg oprettede en note på min mobil med nogle af spørgsmålene fra bogen, så jeg nemt lige kunne udfylde datoer og stikord. Efter min datter blev født, afsatte jeg fast tid til at udfylde den, og brugte den faktisk rigtig meget til at reflektere over hvad der egentlig sker både med hende og jeg selv. Det er for mig en vigtig og god måde at mærke og nyde tiden på - for ja, tiden går jo stærkt med børn.


- Hvad er det positive ved at udfylde en barnets bog? 

Jeg skriver og fortæller med mine egne ord, hvad der er vigtigt i præcis det øjeblik. Når jeg spørger ind til min egen barndom, er der nok mange sjove detaljer som min mor ikke kan huske, men med bogen kan jeg viderebringe alle de små skæve minder til mine piger. 

 

       
Back to blog